kom igang med online marketing

Nyttige tips

#Hvorfor hashtags?

Brug af hashtags

– fordi det udvider netværket!

Hashtags er alle steder på de sociale medier. I 2007 introducerede Twitter det lille symbol #, men det var først i 2009 at den blev til en søgefunktion. Twitter var det første sociale medie, som introducerede hashtag, i dag er den blevet en søgefunktion på stort set alle sociale medier. Og den kan med rette brug, have stor effekt – tænk på #metoo

Du skal bruge hashtags i dine opslag, fordi det forbinder dig til flere mennesker – et større netværk, posts, tweets og ideer. Når folk søger på bestemte hashtags som eksempelvis #coaching #feriefornydere etc. så finder de dit opslag (hvis det er offentlig selvfølgelig!) og finder nye ideer og ting, som de ønsker at undersøge.

Fire simple råd

Så får du mere ud af dine hashtags:

  • Lav simple hashtags – lad være med at sætte for mange ord sammen
  • Vær specifik – tænk målgruppe. Hvad ville de søge efter?
  • Brug gerne mange hashtags – hvert hashtag er et søgeord, og vil derfor være med til at nå ud til flere
  • Hashtags må gerne indeholde tal, men ikke specialtegn