kom igang med online marketing

Nyttige tips

#Hvorfor hashtags?

– fordi det udvider netværket!

Hashtags er alle steder på de sociale medier. I 2007 introducerede Twitter det lille symbol #, men det var først i 2009 at den blev til en søgefunktion. Twitter var det første sociale medie, som introducerede hashtag, i dag er den blevet en søgefunktion på stort set alle sociale medier. Og den kan med rette brug, have stor effekt – tænk på #metoo

Du skal bruge hashtags i dine opslag, fordi det forbinder dig til flere mennesker – et større netværk, posts, tweets og ideer. Når folk søger på bestemte hashtags som eksempelvis #coaching #feriefornydere etc. så finder de dit opslag (hvis det er offentlig selvfølgelig!) og finder nye ideer og ting, som de ønsker at undersøge.

Fire simple råd, når du bruger hashtags:

  • Lav simple hashtags – lad være med at sætte for mange ord sammen
  • Vær specifik – tænk målgruppe. Hvad ville de søge efter?
  • Brug gerne mange hashtags – hvert hashtag er et søgeord, og vil derfor være med til at nå ud til flere
  • Hashtags må gerne indeholde tal, men ikke specialtegn