kom igang med online marketing

Nyttige tips

Fleksibel betalingsløsning til webshop

betalingsløsninger til webshop

For dig der gerne vil starte med webhandel og drive en webshop op, og gerne vil bruge NETS som betalingsløsning, så er der godt nyt.

Der er kommet en endnu billigere betalingsløsning fra Nets.

For nogle år siden blev Nets Easy lanceret som en god, billig og meget funktionel betalingsløsning til webshoppen. Nu har de gjort det endnu mere fleksibelt for webshops ejeren. 

3 pakker tilpasset webshop størrelse

Nets har oprettet tre pakker: Small, Medium, Large med muligheder for at koble den til fysisk betalingsterminal med NetsPay. Og selvfølgelig også mulighed for tilvalg af eksempelvis MobilePay.

Det månedlige gebyr for Small er 99 kr./mdr., hvortil der så kommer procentsatser til de enkelte transaktioner afhængig af korttype. Disse procentsatser er højere ved Small-pakken end ved Large, hvor det månedlige gebyr til gengæld er 199 kr./mdr.  

Dette giver dig, der drømmer om at starte webhandel og drive en webshop mulighed for at vælge den pakke, der passer dig bedst. For start-ups er det oftest en pakke med et mindre månedligt gebyr, men med højere procentsats pr. handel. De færreste webshops starter med stor handel fra dag et, så dette er en rigtig god, fleksibel og attraktiv mulighed for at komme godt fra start.

Skal du have hjælp til at komme i gang med webdesign af din webshop, så kontakt mig endelig.

.