kom igang med online marketing

Nyttige tips

Fleksibel betalingsløsning til webshop

betalingsløsninger til webshop

For dig der gerne vil starte med webhandel og drive en webshop, og som søger en nem betalingsløsning, uden de store og ugennemsigtige gebyrer er der godt nyt. NETS har oprettet en fleksibel betalingsløsning til webshop, som tilgodeser iværksættere. Den kan tilpasses efterhånden, som webshoppen kommer i gang.

Der er kommet en endnu billigere og fleksibel betalingsløsning fra Nets.

For nogle år siden blev Nets Easy lanceret som en god, billig og meget funktionel betalingsløsning til webshoppen. Nu har de gjort det endnu mere fleksibelt for webshops ejeren + det er nemt at komme igang.

3 pakker tilpasset webshop størrelse

Nets har oprettet tre pakker: Small, Medium, Large med muligheder for at koble den til fysisk betalingsterminal med NetsPay. Betalingsløsningerne understøtter alle de populære betalingsmetoder i Danmark, bl.a. Dankort, andre betalingskort, faktura, direkte overførsel, ratebetaling og mobilbetaling. Der er også mulighed for at sætte webshoppen op, så du kan modtage betaling fra kunder i udlandet.

Pr. januar 2022 er det månedlige gebyr for Small 99 kr./mdr., hvortil der så kommer procentsatser til de enkelte transaktioner afhængig af korttype. Disse procentsatser er højere ved Small-pakken end ved Large, hvor det månedlige gebyr til gengæld er 199 kr./mdr.  

Dette giver dig, der drømmer om at starte webhandel og drive en webshop mulighed for at vælge den pakke, der passer dig bedst. For start-ups er det oftest en pakke med et mindre månedligt gebyr, men med højere procentsats pr. handel. De færreste webshops starter med stor handel fra dag et, så dette er en rigtig god, fleksibel og attraktiv mulighed for at komme godt fra start.

Op til 30% af potentielle online kunder efterlader deres kurv på grund af en dårlig betalingsløsning, så det kan godt betale sig, at vælge den rigtige løsning fra starten. Der findes mange løsninger derude, så undersøg mulighederne og sæt dig godt ind i betingelserne, inden du vælger betalingsløsning.

Skal du have hjælp til at komme i gang med webdesign af din webshop, så kontakt mig endelig.

Du kan også læse mere på Nets Easy: https://bit.ly/3WkiOhr https://bit.ly/3WkiOhr

.