kom igang med online marketing

Nyttige tips

Banner på You Tube

Banner på you tube

Har du også været frustreret over, at dit banner på din You Tube kanal ikke viser det hele eller skærer i dit billede? 

Tjekker du den anbefalede størrelse på You Tube banner på You Tube, så anbefaler de 2560 x 1440 pixels, men laver du et banner i denne størrelse, vises den ikke i fuld størrelse på desktop, mobil og pads. Hele banneret vises kun på TV. Der er dog en work around solution.

Hvis du vil være sikker på, at dit logo/budskab kommer med på alle enheder, så skal du lave et billede med logo/budskab i størrelsen 1235 x 338 pixel. Dette er dit ”safe-space”. Derefter skal du centrere dette ovenpå en baggrund, som har den anbefalede størrelse (2560 x 1440 pixel). Dette vil sikre dig, at dit logo/budskab vises på alle devises og baggrunden skæres til. Se illustrationen herunder.

Hvis du ikke vil bruge dit logo eller har et budskab, skal du sikre dig, at billedets budskab stadig er inden for dit ”safe- space” på 1235 x 338 pixel. Ta’ et kig rundt på forskellige You Tube kanaler og få inspiration til, hvordan din skal se ud. Der er mange kreative og inspirerende bannere.

.

You Tube banner størrelse