Beskyt dit website med SSL

Ser du tegnet    i browserlinjen på dit website? 

Hvis ja, så er det tid til at skifte til https, så dit website er sikker, både for dine brugere, som udveksler informationer med dig, men også for evt. hackere, som vil have adgang til din backend.

Og det er hverken svært eller dyrt!

Kort fortalt har du brug for et SSL certifikat, som krypterer alt trafik, der sendes fra serveren, hvor dit website er, til dine brugers internet browser. SSL er et krav for visse typer af websites, eksempelvis banker og webbutikker, hvor der er online betaling, men er også anbefalet til øvrige websites, for at give brugerne tryghed.

Desuden vil Google nu i deres egen browser Chrome vise, at websitet ikke er sikker. Hvilken fornemmelse, tror du, dine bruger vil sidde med, hvis de ser hængelåsen med en rød streg over?


Jeg har fået et SSL certifikat, tilkøbt SSL til min server, alt i alt har det kostet 150 for et år, så det er ikke dyrt, men vil give så meget mere tryghed for dine brugere.

Du kan læse mere om SSL her: Beskyt dit website med HTTPS

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage relevante og gode tips omkring online markedsføring og hvad der rører sig i den digitale verden?

4-5 gange årligt sender jeg et nyhedsbrev med relevant information til dig, som har egen hjemmeside og bruger de sociale medier som aktiv markedsføring.

* indicates required