Professionel, erfaren og nærværende

Om ANwebdesign

En brugerorienteret tilgang

 ANwebdesign

Ingredienserne er dine ønsker og behov - og ikke mindst dine kunders adfærd, som i tæt samarbejde med dig og mine kompetencer bliver til en lækker digital ret! 

I mit arbejde med web, kommunikation og digital markedsføring er der ikke noget, der hedder  "standard" - alt er designet individuelt, og passer til de enkelte løsninger og behov. 

ANwebdesign er et lille, men professionelt Web- og kommunikationsbureau, som arbejder freelance, og er derfor for dig yderst fleksibel arbejdskraft. Jeg arbejder ud fra tre værdier: 

Lidenskab. Kundskab. Kvalitet. 


Jeg er vild - næsten nørdet - med digital markedsføring, og bliver begejstret af at se, hvordan digitale indsatser hjælper mine kunder på vej mod deres mål. 

Uden opdaterede kundskaber kommer vi ikke i mål sammen. Jeg har både erfaringen og det nyeste gennem anerkendt uddannelse, senest med en diplom i Digital Konceptudvikling. Kvalitet i mit arbejde er din garanti for succes!

Kontakt mig endelig, så du kan fortælle mig om dine tanker og behov, og høre om dine muligheder - muligheder inden for webdesign, seo, digital marketing og grafisk design til tryk og sociale medier.

Anerkendt og relevant uddannelse
 • Korrespondent engelsk og tysk (1994)
 • IT-administrator (2011)
 • SEO business diploma (2016)
 • Brugerorienteret produktdesign, fag på IT master (2017)
 • Diplom i digital konceptudvikling (2019)
Siden 1999

ANwebdesign har eksisteret siden 1999, men fik selvstændig CVR i 2018, da det blev til fuldtidsarbejde. Den første side blev lavet i Front page og ren HTML. 
Mine primære kunder er i Danmark og enkelte fra Spanien og USA. 
Kunder fra små til mellemstore virksomheder, mange iværksættere, foreninger, skoler og kunstnere.

Anette Kirk Jepsen

Anette Kirk Jepsen

ANwebdesign

V. Strandsbjerg 4a

6950 Ringkøbing

Tlf.: +4540238562

mail@anwebdesign.dk

  #FormSendSuccess
  #FormSendError

  "Ud fra de ideer og input, jeg selv havde til min nye hjemmeside, har Anette været super god til at få det ”flettet sammen” med andet relevant materiale, så det blev til en helhed. Der var et meget fint flow i vores samarbejde.”

  Hejboel-zoneterapi
  Bente Nørtoft
  Seneste arbejde

  Fra hele paletten