SEO optimeret hjemmeside

Søgemaskineoptimering udgør en stor del af en hjemmesides succes. Hvad nytter det at have en flot hjemmeside, hvis ingen kan finde den på søgemaskinerne?

Ved at have en teknisk "SEO-sund" hjemmeside, som klarer Googles krav, kan din hjemmeside komme langt op i søgemaskinerne, men vil du have din hjemmeside længere op, skal du også kigge på indhold, søgeord, links med mere.

Hvor er din hjemmeside henne i søgemaskinerne?

Kontakt mig, for at få lavet et sundhedstjek på din hjemmeside. Herefter kan jeg komme med et bud på, hvad der kan gøres, så du bliver mere synlig i Googles søgeresultater - måske endda på side 1!
Herefter kan vi sammen gå i gang med teknisk seo, analyse og optimering af søgeord, backlinks, interne links, hastighed og alt det andet der skal til, for at få kunderne finder lige netop din hjemmeside.

Google adwords - SEA

Organisk SEO tager ofte tid at slå igennem og er "det seje lange træk". Er du utålmodig, kan du supplere med Google adwords - altså betalte dig fra det! Fordelen er at du kan målrette annoncer efter geografi, demografi og så er du selv herre over, hvor meget du vil betale pr. kunde elelr pr. klik. Jeg kan hjælpe  med opsætning af annoncer i Google adwords, så du får mest ud af dine penge.

Der er også mulighed for at lave betalte annoncer på andre medier - eksempelvis de sociale medier, og gennem re-targeting (SEA). Her møder du kunderne, lige netop, når de søger efter det, som du udbyder.

Erfaring

  • SEO business diploma fra 2016 og fra 2017 diplomfaget "digitalt marketing", samt har deltaget i diverse seminar og workshops.
  • SEO optimering af www.kortekurser.dk, www.smagogsans.dk, www.torvin.net, larsen-elscooter.dk, dejbjerglundefterskole.dk samt tidligere udgave af Vestjyllands Højskoles hjemmeside.
  • SEO adwords kampagner for Vestjyllands Højskole, Dansk Online Regnskab, Larsen Mobility og Torvin.
  • Har lavet SEO på diverse hjemmesider og laver aldrig en hjemmeside fra bunden uden at den er teknisk "SEO-sund"!

Læs også artiklerne:

 

Fra SEODAY 2017:

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage relevante og gode tips omkring online markedsføring og hvad der rører sig i den digitale verden?

4-5 gange årligt sender jeg et nyhedsbrev med relevant information til dig, som har egen hjemmeside og bruger de sociale medier som aktiv markedsføring.

* indicates required