Markedsføring på de sociale medier

Der er masser af muligheder for at markedsføre og tiltrække kunder på de sociale medier - for at lave online marketing.

ER din virksomhed på Facebook?Facebook er den mest udbredte: 67% af danskerne mellem 16-89 år er på Facebook (Danmarks statistik)! Med god content kan du nå langt ud, skabe en god dialog og et socialt netværk omkring dit firma.

Instagram kan med den rette opsætning og gode billeder, gøre meget for fysiske produkter og kunstnere. Husk et godt billede ofte sælger bedre end ord! Det er også muligt at bruge det levende billede (video), som har et endnu større blikfang på Instagram.

Linkedin: Med en strategisk tilgang kan du bruge din kontakter på Linkedin og målrette din markedsføring, samt få en mere professionel tilgang til dine kunder eller samarbejdspartnere. Linkedin er et mere fagligt og professionelt forum, så søger du eksempelvis nye medarbejdere, er det oplagt at bruge dette medie.

Twitter er god til at udtrykke holdninger og lave god content. Her kan du skabe forretning på holdning, hvis du har en masse at sige. Twitter er ikke helt slået igennem i Danmark, som eksempelvis i USA, men afhængig af din forretning og dit behov, kan det være givende.

Snapchat er god, hvis din målgruppe er yngre. Et af de medier, som i fremtiden nok vil få mange flere brugere.

 

SoMe strategi

Online marketing er kommet for at blive!

Med en god strategi og nøje overvejelser for, hvordan du vil og kan bruge de sociale, kan du nå mange af de kunder i de forum, hvor de er. Herunder 10 gode råd til at komme i gang - læs også under: Nyttige tips


 

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage relevante og gode tips omkring online markedsføring og hvad der rører sig i den digitale verden?

4-5 gange årligt sender jeg et nyhedsbrev med relevant information til dig, som har egen hjemmeside og bruger de sociale medier som aktiv markedsføring.

* indicates required