Er du gået i stå med din egen hjemmeside?

Web-mentor

Hvis du vil guides i din egen hjemmeside?

Web-mentor

Mange iværksættere starter selv. De laver selv deres hjemmeside, men mister måske undervejs overblikket, modet eller støder ind i tekniske udfordringer.
Her kan jeg hjælpe. Jeg kan være din Web-mentor. 

Som web-mentor vil jeg sidde ved siden af dig og undervise dig i det basale, for at du kan få din egen hjemmeside færdig eller føle dig bedre rustet til fremover også trygt at kunne opdatere. Vores tid sammen bliver 1:1 og er udbytterigt og godt givet ud for din forretning.

Det kan også være, at du har fået lavet en hjemmeside ude i byen og nu selv skal vedligeholde den. Du føler dig utryg og frustreret. Med et par timer sammen, kan vi få vendt et kommende nederlag til en succes.

Det kan også være, at foreningen selv skal opdatere en hjemmeside og bestyrelsen har brug for at blive guidet. Jeg guider gerne i grupper og kan holde et lille minikursus skræddersyet efter jeres behov.

Som Web-mentor giver jeg ikke kun indspark til det tekniske, men også til indhold og form. Undervejs vil jeg stille dig spørgsmål til din forretning og business case, så du bliver skarpe på din mission, vision og produkt/service. Jo skarpere du er på disse essentielle punkter i din forretning, des bedre kan vil lave din hjemmeside, så den rammer din målgruppe og viser dit brand.

Min sparring gælder hele paletten omkring online markedsføring af din forretning. 

Sparring

Som Web-mentor giver jeg dig indspark til det tekniske, men bestemt også til indhold og form.
Jeg stiller dig spørgsmål undervejs til din forretning og business case, så du bliver skarpe på din mission og vision. 

Min sparring kan give dig nye indsigter og ideer til din forretning.

Mentor ordning

Jeg er tilkoblet Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds mentor ordning, som er muligt at søge for ny startede virksomheder. 

Læs mere
1:1 sparring

Pris eksempler

Web-mentor afregnes efter gældende timepris. 

Gældende timepriser pr. 1. august 2022:
 450,- + moms.

Priserne er angivet eksklusiv moms.

"Anette har stor tålmodighed og en god måde at lære fra sig på. Hun har  en kæmpe viden, tør at tænke i kreative baner og gode ører til at lytte efter, hvilket behov jeg havde. Tak til Anette for hendes naturlige, uformelle, men samtidig professionelle måde at være sparringspartner og web-mentor på. Er særdeles glad for samarbejdet".

Aagaardliving
Mette Aagaard Kristensen