kom igang med online marketing

Nyttige tips

Er du blogger?

Hvis du, som jeg, er i værksætter, så brænder du for dit felt. Din passion er blevet dit arbejde. Du søger hele tiden ny viden, reflekterer over den viden og erfaring, du får undervejs. Du bliver faglig skarpere. 

Deler du den viden?

Vidste du, at virksomheder som blogger har 55% flere besøgende på deres hjemmeside? Med en blog, hvor du deler nyttig viden til din målgruppe, kan du ikke bare opnå flere besøgende til din hjemmeside, men også vise din faglighed ved at gå i dybden og dermed skabe tillid.

Med et godt blogindlæg har du med en god søgeoptimering gode muligheder for at blive bedre indekseret i Google. Du kan optimere mere på såkaldte ”long-tail-søgeord”, som giver dig besøgende, som søger lige præcis dét, du skriver om. Faktisk har virksomheder som blogger 434% flere indekserede sider i Google!

Og så kan du med et (godt) blogindlæg skabe flere inbound leads – altså potentielle kunder, som kommer i kontakt med dig pga. dine blogindlæg, bl.a. ved at de bliver publiceret flere steder og søgeoptimeret.  I følge Mark Walker-Ford fra SocialMediaToday har virksomheder med blog 97% flere inbound leads

Ovenstående tal er taget fra en amerikansk undersøgelse. Jeg har desværre ikke kunne finde tilsvarende undersøgelse blandt danske forbrugere.

Kilde: SocialMediaToday https://bit.ly/3e9GMnT