Du kan føle dig tryg

Vi passer godt på...

Persondatapolitik - maj 2019

Dine data

Når du er kunde hos ANwebdesign, håndterer ANwebdesign oplysninger om din person/firma. Vi håndterer dit firmanavn, adresse, telefonnr., mail, CVR-nr., hjemmeside og kontaktperson ved firmaet. Derudover håndterer vi også adgangskoder til din hjemmeside, hvis dette er relateret til vores samarbejde. Ovenstående data er ikke under kategorien ”personfølsomme data”. Er du privatkunde håndterer vi navn, adresse, telefonnr., mail og hjemmeside. 

Oplysningerne kan gives videre til tredje part som DK-hostmaster, Whois for com domæner, hosting firma, mailchimp eller Google alt efter vores aftale af samarbejde. Du vil altid blive orienteret om, hvem de gives videre til. De videregives aldrig til tredjepart, som ikke er relateret til vores samarbejde omkring webdesign og online marketing.

Vi er dataansvarlige

Efter persondatareglerne skal vi oplyse dig om, at ANwebdesign er dataansvarlig for håndtering af dine personoplysninger som kunde hos ANwebdesign. ANwebdesign har brug for nogle data om dig til det løbende samarbejde. Det kaldes i persondatareglerne for en ”legitim interesse”. 

Du har ret til at anmode ANwebdesign om indsigt i og ændringer eller sletning af data om dig. Du har også ret til begrænsning af data og til at gøre indsigelse mod behandling af data. Derudover har du ret til dataportabilitet, det vil sige ret til at få en kopi af dine data og har til enhver tid ret til at få dine data slettet hos ANwebdesign.

Vi låser og slukker

Data opbevares i mapper på kontoret og/eller på pc med adgangskode, som er aflåst udenfor åbningstider.

Du kan klage over ANwebdesigns behandling af dine data til Datatilsynet.

ANwebdesign vil som udgangspunkt gemme dine oplysninger indtil vores samarbejde ophører eller din hjemmeside designet af ANwebdesign lukkes ned.

Nyttige tips

Billede SEO

21% af google søgninger foretages på billeder! Og et billede siger mere end 1000 ord, så publicere aldrig noget uden billeder. Med den rette søgeoptimering af billederne på din hjemmeside, kan du hjælpe flere til at finde lige netop dig og dine ydelser.

Læs mere
Nyttige tips

Facebook cover

Har du også oplevet at dit facebook cover bliver beskåret og mangler noget på mobilen? Vidste du, at flere og flere tilgår facebook på mobilen og det derfor er vigtigt, at din side vises korrekt.

Læs mere

ANwebdesign

I.C. Chr. allé 1

6950 Ringkøbing

Tel.: +45 4023 8562

mail@anwebdesign.dk

CVR: 39782588

"Professional and also personal the best service we can wish! 
ANwebdesign is helping us for more than 12 years".

Mas Xiprez
Hendrik Zahnen