Er du gået i stå med din egen hjemmeside?

Web-mentor

Hvis du vil guides i din egen hjemmeside?

Web-mentor

Mange iværksættere starter selv. De laver selv deres hjemmeside, men mister måske undervejs overblikket, modet eller støder ind i tekniske udfordringer.
Her kan jeg hjælpe. Jeg kan være din Web-mentor. 

Som web-mentor vil jeg sidde ved siden af dig og undervise dig i det basale for at du kan få din egen hjemmeside færdig eller føle dig bedre rustet til fremover også trygt at kunne opdatere. Vores tid sammen bliver 1:1 og er udbytterigt og godt givet ud for din forretning.

Det kan også være at du har fået lavet en hjemmeside ude i byen og nu selv skal vedligeholde den. Du føler dig utryg og frustreret.
Met et par timer sammen, kan vi få vendt et kommende nederlag til en success.

Det kan også være foreningen selv skal opdatere en hjemmeside og bestyrelsen har brug for at blive guidet. Jeg guider gerne i grupper og holder et lille minikursus.

Som Web-mentor giver jeg ikke kun indspark til det tekniske, men også til indhold og form. Min sparring gælder også på alt det omkring din side og forretning. 

Sparring

Som Web-mentor giver jeg dig indspark til det tekniske, men bestemt også til indhold og form. Min sparring kan give dig nye indsigter og ideer til din forretning.

Få guldkornene

Er det ikke bare din hjemmeside du ønsker at få mentor på, så deler jeg gerne min viden omkring hele paletten i Online marketing. 

Pris eksempler

Web-mentor afregnes efter gældende timepris. 

Gældende timepriser pr. 1. august 2022:
 450,- + moms.

Priserne er angivet eksklusiv moms.

"Anette er en rigtig dygtig grafiker/webdesigner, der konstant udvikler sig og bygger ny viden på. Tillige er Anette utrolig behagelig at samarbejde med".

Vestjyllands Højskole
Line Ellemann